Reizen

Ervaren

Verhalen vertellen is de oervorm van communicatie. Aan de hand van een verhaal uit het boek Anasazi- Mythische verhalen over leiderschap, wordt je meegenomen om een keuze te maken. Vluchten, kansen pakken of op reis gaan. Wie is je innerlijke leider? Sta je op en ga je iets doen of wacht je tot… tot wat… tot wanneer. Dilemma’s die in dit gedachte spel een rol spelen komen in deze vertelsessie aan de orde met verschillende werkvormen. Langs de bronnen ‘Anders kijken, anders denken en anders doen’ ontdek je jouw pad van verandering.

  • Anders kijken: Door een ander perspectief te kiezen krijg je inzicht in nieuwe kansen
  • Anders denken: Als je langzaam afscheid kan nemen van je eigen vaste rituelen en denkpatronen openen zich nieuwe wegen voor je eigen ontwikkeling
  • Anders doen: Dan wordt de reis belangrijker dan het doel en kan je met authenticiteit en door het inzetten van je eigen leiderschap meer plezier en passie ontwikkelen

Een vertelvoorstelling biedt de deelnemers een indringende ervaring op. Met een beetje lef en moed kom je al snel een heel eind. De vertelvoorstelling kan op elke locatie worden gegeven. Additioneel kan hiervoor ook een tipi voor ingezet. Interesse in een goed gesprek? Neem dan gerust contact op.

Workshop “Anders kijken, anders denken en anders doen”

Het vertellen van verhalen prikkelt je fantasie en is de oervorm van communicatie. Ik gebruik de verhalen uit het boek Anasazi- Mythische verhalen over leiderschap,  om in deze workshop je eigen reis vorm te geven. Dat kan gaan om een individueel doel of een teamdoel. Tussen de verhalen door doen we een paar gerichte denkoefeningen. Wat ik deelnemers aanreik is, hoe ze zelf vorm en inhoud kunnen geven aan de eerste stappen op weg naar ieder zijn doel. Deze interactieve workshop is uitstekend in te passen in teamdagen, heisessies of individuele coaching.

Duur: Één dagdeel
Aantal deelnemers: van 8 tot circa 16 personen
Kosten:  € 750,- per dagdeel, excl. locatie