Reizen

Workshop “Anders kijken, anders denken en anders doen”

Het vertellen van verhalen prikkelt je fantasie en is de oervorm van communicatie. Ik gebruik de verhalen uit het boek Indianenverhalen om in deze workshop je eigen reis vorm te geven. Dat kan gaan om een individueel doel of een teamdoel. Tussen de verhalen door doen we een paar gerichte denkoefeningen. Wat ik deelnemers aanreik is, hoe ze zelf vorm en inhoud kunnen geven aan de eerste stappen op weg naar ieder zijn doel. Deze interactieve workshop is uitstekend in te passen in teamdagen, heisessies of individuele coaching.

Duur: Één dagdeel
Aantal deelnemers: van 8 tot circa 16 personen
Kosten:  € 1.250,- per dagdeel, excl. locatie

Werkboek Indianenverhalen

De ontdekkingsgids gaat verder in op welke reis je zelf zou kunnen afleggen en hoe je dat zou kunnen aanpakken. Het verhaal dat je in deze ontdekkingsgids leest, gaat over het verwezenlijken van je innerlijke dromen en verlangens. De reis is vormgegeven aan de hand van een zogenaamd medicijnwiel. Het woord medicijn dat in de indianenwereld wordt bedoeld, staat symbool voor jouw persoonlijke kracht. Het verhaal dat je in deze ontdekkingsgids gaat lezen is bedoeld als omlijsting van de oefeningen die je worden aangeboden. De rituelen, de gedachtes en de vragen zijn vooral bedoeld om er zelf over na te denken. In de ontdekkingsgids zijn lege pagina’s opgenomen. Noem het maar lege verhalen die je de tijd geven om op jezelf te reflecteren op de vragen die Tanoan, de opa van Little Hawk, je stelt.

De ontdekkingsgids is een paperback uitgave van 48 pagina’s en is te bestellen via bol.com. Wil je meer informatie mail dan naar info@indianenverhalen.eu.