Inspiratie

Inspiratiemuseum

Je kan niet genoeg inspiratie krijgen. Zeker als je dit Inspiratiemuseum bent geweest. Dit museum kan een belangrijke rol vervullen in je leven. Zo kan je je eigen levenswijsheid komen brengen of nieuwe inspiratie komen halen. Altijd met een verhaal. Een museum vol met lijfspreuken. Geen tegeltje aan de wand, maar lijfspreuken met een verhaal. Immers een lijfspreuk geeft richting aan je leven en brengt je verder. En die verhalen hoor en zie je in het Inspiratiemuseum. Zo zit er meer in het Inspiratiemuseum dan er aan de muur hangt. Gewoon omdat het leuk is en je aanzet om nieuwe gedachtes te ontwikkelen. En dit museum in Heeswijk-Dinther is altijd open op afspraak. Kijk op de website www.inspiratiemuseum.nl

Dichtbij
Natuurlijk werkt een goed gesprek beter dan een website. Je mag mij ook bellen om gewoon van gedachte te wisselen of om kennis te maken, Je kunt mij bereiken onder het telefoonnummer 06-539 41 367.


Er is veel te beleven buiten Den Bosch! Kijk maar eens in het prachtige Aa-Land

Terwijl u het Aa-Land verkent per fiets, te voet of in de auto, kunt u genieten van diverse streekproducten. Er is een gevarieerd aanbod aan horeca en ook voor uw overnachtingsadres zijn in het Aa-Land vele mogelijkheden. En of u nou wilt blijven eten, slapen in een hotel of in een ‘bed and breakfast’. U kunt wilde bloemen of fruit plukken, boerderijdieren bekijken, iets drinken op een boerderijterras of een echt ambachtelijk boeren-ijsje eten. Het kan allemaal in Aa-Land. De Aa-Landers nemen u op geheel eigen wijze mee in hun verhalen en activiteiten.

& Slapen