Ervaren

Verhalen vertellen is de oervorm van communicatie. Aan de hand van een verhaal uit het boek Indianenverhalen wordt je meegenomen om een keuze te maken. Vluchten, kansen pakken of op reis gaan. Wie is je innerlijke leider? Sta je op en ga je iets doen of wacht je tot… tot wat… tot wanneer. Dilemma’s die in dit gedachte spel een rol spelen komen in deze vertelsessie aan de orde met verschillende werkvormen. Langs de bronnen ‘Anders kijken, anders denken en anders doen’ ontdek je jouw pad van verandering.

  • Anders kijken: Door een ander perspectief te kiezen krijg je inzicht in nieuwe kansen
  • Anders denken: Als je langzaam afscheid kan nemen van je eigen vaste rituelen en denkpatronen openen zich nieuwe wegen voor je eigen ontwikkeling
  • Anders doen: Dan wordt de reis belangrijker dan het doel en kan je met authenticiteit en door het inzetten van je eigen leiderschap meer plezier en passie ontwikkelen

Een vertelvoorstelling met de Indianenverhalen als uitgangspunt biedt de deelnemers een indringende ervaring op. Met een beetje lef en moed kom je al snel een heel eind. De vertelvoorstelling kan op elke locatie worden gegeven. Additioneel kan hiervoor ook een tipi voor ingezet. Interesse in een goed gesprek? Neem dan gerust contact op.


Inspiratiemuseum
Je kan niet genoeg inspiratie krijgen. Zeker als je een keer in dit museum bent geweest. Een museum vol met lijfspreuken. Geen tegeltje aan de wand, maar lijfspreuken met een verhaal. Immers een lijfspreuk geeft richting aan je leven en brengt je verder. En die verhalen hoor en zie je in het Inspiratiemuseum. Zo zit er meer in het Inspiratiemuseum dan er aan de muur hangt. En dit museum is altijd open op afspraak en is gevestigd in Heeswijk-Dinther.

Verhalen vertellen
Vanaf het podium vertel ik mijn verhalen. Sprookjes, waargebeurde verhalen of mijn eigen indianenverhalen. Verhalen op maat vanuit de locatie waar ik sta of verhalen die je sowieso kunnen inspireren.

Museum op locatie
Met een actieradius van circa 25 kilometer rond Heeswijk-Dinther kunt het museum ook op uw eigen evenement laten komen. U kunt het museum reserveren via info@indianenverhalen.eu.